• contact@petanqueoetingen.be
  • 0470/22.02.56

 

Webmaster

Webmaster

zondag, 21 juni 2020 16:45

Afscheid van Jan Anthoons

Vroeg deze ochtend namen wij afscheid van Jan Anthoons. Hij speelde jaren in onze club. Tijdens de tornooien was hij steevast ploegmaat van zijn 2 kleindochters onder de naam 'De Toontjes'.

Wij zullen zijn enthousiasme voor het petanquespel missen...Het gaat je goed Jan!

woensdag, 08 april 2020 21:24

Start petanque uitgesteld

Beste leden,

 

Tot nader order wordt de start van het petanqueseizoen uitgesteld wegens Covid-19.

vrijdag, 08 april 2016 05:22

Ledenregistratie

Welkom op deze nieuwe website.

Bent u lid van onze club, dan vragen wij u om u te registreren op deze website. Als aangemelde gebruiker heeft u toegang tot meer foto's, documenten en extra informatie voor de leden.

U kunt uzelf registreren door onderaan deze pagina in het onderdeel "Leden Login" op de desbetreffende registratielink te klikken.

Vul uw gegevens in. U zal dan een mail ontvangen om uw emailadres te bevestigen. Eens bevestigd, wordt u binnen de 24u toegevoegd en kunt u uzelf aanmelden om de ledeninformatie te bekijken.

Belangrijk: Heeft u zichzelf geregistreerd, maar geen email ontvangen, kijk dan zeker eens in de map ongewenste mail. Het kan zijn dat uw provider deze onterecht als ongewenst heeft gemarkeerd.

Veel plezier op de website.

maandag, 04 april 2016 15:12

Seizoensopener

We hebben vrijdag 1 april een schitterend start gehad met goed weer en zelfs een terrein te weinig. We hebben ook bezoek gekregen van onze burgmeester Michel Doomst.
En de animaties van het feestcomité en het geschenkje vor elk lid werden gesmaakt door iedereen : petanquen met een paasei couchonette, een spel met één persoon per terrein door het lot aangeduid en zot verkleed, luikse balletjes, muziek, een niet altijd werkende megafoon, een televisiescherm met een niet altijd werkende powerpoint, een bord met nummers per terrein, de lotjestrekkingen om voor elkeen een terrein aan te duiden, ... het was een gezellige bedoening !

Foto's kunt u bekijken op deze website (zie fotoalbum), en het eerste persartikel is verschenen in Het Laatste Nieuws (zie http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-gooik/petanqueclub-plaatst-infobord-a2664185/).

Wil je de drukke werk- of schoolweek letterlijk en figuurlijk van je afgooien?
Hou je van ontspannen, een uitdaging, winnen en verliezen, lachen, een praatje maken?
Wil je nieuwe vrienden maken?

Doe mee!

Zowel beginners als gedreven spelers, zowel jong als oud zijn welkom.

 

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Contacteer ons

Ter hoogte van
Kloosterstraat 20A
te Oetingen

0470/22.02.56

contact@petanqueoetingen.be

Open elke vrijdagavond
van april t/m september
vanaf 19u